top of page
  • Forfatterens bildeArjan Sakarias Dalsøren

Velkommen til Tjørvåg IL si nye nettside!

Oppdatert: 28. apr. 2020

Vi er veldig stolte over å kunne tilby ei oppgradert side med mange nyttige funksjonar.

Ny nettside har lenge vært eit ønske i idrettslaget, og endelig er vi i mål:

Vi har de siste halvåret jobbet hardt med ny satsing inn mot sosiale medier. Blant har vi blitt bedre på Facebook og nå endelig med ny nettside. Vi har rett og slett gjort ei digital oppussing. Eit av målene er at de skal bli enklare å halde seg oppdatert, samt finne fram rett informasjon på kortast mulig tid.


Her vil du finne de meste du trenger av informasjon av idrettslaget, som arrangementer, aktuelle saker, vedtekter, retningslinjer, planar og sist men ikkje minst kontaktinformasjon til alle verv i idrettslaget.


Ellers vil du finne anna nyttig informasjon under Trim og Fotball

Trim

Her vil dykk finne alt av kartinformasjon, informasjon på fjelltrim, dametrim, barnetrim, vinterrebus, turistprosjekt, sponsorer, Gurskøya rundt, kontaktinformasjon til trimgruppa og sist men ikkje minst aktuelle saker.

Webansvarlig for Trim er Elin Hundsnes


Fotball

Her vil dykk finne informasjon på, fair play, sportsplan, foreldre, dommarar, kommende kamper, tabeller, kampreferat, kontaktpersoner og kampar for våre lag. Samt alltid oppdatert banedagbok og aktuelle nyhende om alle lag.

Webansvarlig for Fotball er Ole-Erik RøysetNettsiden er utviklet av Arjan Dalsøren med mål om å skape enklare framgang for medlemmar, spelarar, trenarar, foreldre og ikkje minst andre som vil følge idrettslaget.


Takk for du tok deg tid til å lese dette, og ikkje nøl med å gi oss tilbakemelding, forbedringer og eventuelle andre problem.


Vi håper du liker den nye sida.

163 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page