top of page
  • Elin Hundsnes

Har du lyst å bli med på Dametrim i Stokksund?

Stokksund skule måndagar kl 19.30 – 20:30. Oppstart 30.08 (om vi er nok påmelde).

Alder 15-100 år

Bindande påmelding innan torsdag 19.08.21

Vi er så heldige at vi har fått Stine Mari Hasfjord til instruktør. Ho er utdanna PT og driv med vektløfting og har vore instruktør på Aktiv. Ho har eige firma med trening og har bl.a fleire lavterskel grupper i Ulsteinvik. Vi kan i haust derfor tilby eit betre tilbod med trening og oppfølging enn vi har hatt. Vi håper derfor du har lyst å bli med, slik at vi blir nok påmelde å får starte opp. Det er ikkje lett å finne dyktige instruktørar så derfor er vi heldige vi no har sjansen til å få eit godt tilbod lokalt.

Viktig! Dette er eit lavterskel tilbod så sjølv om vi har utdanna instruktør så kan alle kan bli med!!


Dette kostar sjølvsagt litt meir enn det vi har hatt ved dugnads basert trening, men vi håper likevel at de ser positivt at vi no får instruktør med utdanning som bidrar med oppfølging og tilrettelegging til kvar enkelt om det trengs. (les meir lenger nede info om timane)


NY PRIS:

Prisen gjeld for 10 gongar

Aktiv medlem trim kr 1 700,-

Ikkje medlem kr 2 000,-

Idrettslaget sponsar medlemmar med kr 300,-.

Du kan bli medlem å få medlesmpris, i tillegg får du også 10 % rabatt på all handel og 20% på klubbkolleksjon på InterSport Fosnavåg.


Gå inn på FB sia til dametrimmen å melde deg på.

Eller ta kontakt med Elin på messenger eller mobil 918 52534. Lurer du på noko så ta kontakt.


Her er info som ho skriv om treningane sine:

Jeg legger mye arbeid i timene mine, både ved planlegging og gjennomføring. Jeg er jo PT slik at jeg følger også opp alle deltakere og hjelper og veileder underveis der det trengs. Ved å få til ting riktig får man en mye bedre treningsøkt enn om man går på en vanlig gruppetime uten oppfølging. Man vil opplever også å få en helt annen mestringsfølelse når man jobber med teknikken og kjenner at man får til ting på en god måte!

Jeg legger opp treningene mine ved at vi begynner med enkle versjoner av ulike øvelser, og når jeg ser at gruppa er klar for mer utfordringer øker jeg sakte men sikkert vanskelighetsgraden for å sikre fremgang hos deltakerne.

Jeg ser at dere allerede har sirkeltrening og tabata, og det er slik jeg også bygger opp timene mine. Jeg lager mange ulike varianter av sirkeltrening, og det er aldri samme økta to ganger. Ved å bruke sirkeltrening/trening på tid, så får man styre ting i eget tempo og man slipper å føle at man er i dårligere form enn de andre i tillegg til at man ikke jobber samtidig med andre i de fleste tilfeller.


Du finn ho også på Instagram med same namn.


386 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Hozzászólások


bottom of page