top of page
  • Elin Hundsnes

Då Sykkelturen 2022 kom til Herøy

Vi kunne ikkje fått ein meir perfekt dag. Etter dagar med regn våkna vi til sol. Det vart ein strålande dag for både pilotar, passasjerar og for oss som var med å arrangere. Her får du litt bildeglimt frå dagen.


SYKKELTUREN 2022 ‹‹MER AKTIVITET, MER GLEDE››


2022 er Frivillighetens år. Norges Frivilligsentraler inviterer i samarbeid med en rekke andre organisasjoner til en sykkeltur gjennom hele landet! Sammen skal vi sykle, for å skape gode og inkluderende lokalsamfunn. Hovedmålet med sykkelturen er å sette lys på merverdien av å føle seg til nytte i samfunnet, og oppleve gode relasjoner i hverdagen. Turen går fra Nordkapp til Arendalsuka, fra 21. mai til 15. august 2022..

I Herøy var Sykkelturen 2022 eit samarbeid med Herøy Kommune, Aktiv Trening, Tjørvåg IL- Trimgruppa og Gurskøy IL - Trimgruppa.

Sykkelturen 2022 i Herøy gjekk frå Myrvåg med stopp i Stokksund der Kiwi hadde sponsa frukt og saft til alle som var med. Det var også ein liten stopp på Notøy gamle skule før turen var avslutta på Herøy Gard og Biblotekfestivalen.

6 pilotar var med på turen. 3 av desse var frå Tjørvåg. Bodil Storøy, Lars Ivar Moldskred og Thomas S. Leine. I tillegg var det passasjerar, unge og eldre som kosa seg på turen. Takk til alle som var positive når vi spurte om dei ville delta. Kjekt å sjå at det også dukka opp litt fleire som var med som hale på turen.

@foto elin270 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page