top of page
  • Forfatterens bildeArjan Sakarias Dalsøren

Tjørvåg/Metizport klar for runde 2 i NM eFotball

I november 2021 startet Norgesmesterskapet i eFotball. Det var totalt litt over 100 påmeldte lag. Lagene ble delt inn i fem regioner: Nord, midt, vest, øst og sør.

Tjørvåg IL har i en periode på 1.5år hatt ett samarbeid med e-sportklubben Metizport i fotballspelet FIFA 22. Gjennom samarbeidet får vi nytte oss av spelarane til Metizport, samtidig som dei får bruke vår lisens til å delta i NM.


Lagene fra Sunnmøre ble inndelt i region vest. Her møtte Tjørvåg/Metizport, SIF/Hessa, Larsnes og Larsnes 2 klubber fra hele vestlandet. Her hevdet klubbene fra Sunnmøre seg bra og Tjørvåg/Metizport og SIF/Hessa gikk videre åttendelsfinale i regionsmesterskapet, som tilsvarer runde 2 i NM.


Nå skal de 16 gjenværande lagene fra region vest kjempe om fire plassar i runde 3, og det skal kåres en regionsmester. Lørdag 8. januar er Tjørvåg/Metizport satt opp til å møte Sandane 2, mens SIF/Hessa møter Fana. Begge kampene har kampstart kl. 12.00. Vinner de oppgjørene sine venter kvartfinaler, semifinaler og finale i regionmesterskapet og mulig plass i NM runde 3.

Alle lag som ikke kom seg videre til runde 3 vil få en ekstrasjanse til å kvalifisere seg 13. januar som er åpen for alle lag som deltok i sluttspill i sine respektive regioner.

59 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page