top of page
  • Forfatterens bildeArjan Sakarias Dalsøren

Endeleg aktivitet på Tjørvåg Stadion igjen!

Oppdatert: 6. mai 2020

Mandag denne veka startet organisert aktivitet endelig på igjen i Tjørvåg.

Avstanden er god.
Tjørvåg/Moltu/Gurskøy J-15

Sportsleg utvalg og hovedstyret jobba fram gode retningslinjer, noko som trenarar og lagleiarar var positive til i Teams møtet torsdag 30.04. Og måndag denne veka var de organiserte treningar på stadion etter mange veker uten organisert aktivitet.


Gode rutiner

Første stopp: Her møter spelarane og trenarane som skal spele på nærmaste halvdel for grundig vask av hender.

Med bestemt oppmøtestad, grundig vask av hender og utstyr. Sist men ikkje minst faste utstyrsansvarlige og coronaansvarlig som har fokus på att alle retningslinjer blir følgt. Dette skal da være tryggast for alle spelara, trenara og folk som oppheld seg i stadioområdet.
Fyrste lag ut

J-15 Moltu/Tjørvåg/Gurskøy med trenarane Jan Rune, Amalie og Åsmund var dei fyrste som fikk sparke fotball på stadion. Noko som var til stor glede for jentene.Informasjon skapar tryggheit

Trenar Stian informerar G-16 om retningslinjer
Trenar Stian informerar G-16 om retningslinjer

Her er MTG G-16 i gang med si andre trening for veka. Trenar Stian informerer om dagens trening og att spelrane fortsatt må hugse avstand og generelle retningslinjer.


Også A-lag, J-17, G-13 og G-10 har startet opp igjen med treningar. Neste veke starter også dei minste laga opp igjen.

Sportsleg Utvalg meiner dette er trygt og ikkje minst skaper ei offensiv idrettsglede med å være tidlig ute med organisert aktivitet igjen.


Tjørvåg Idrettslag følger sjølsagt NFF, SFK og nasjonale myndigheter sine råd og retningslinjer.54 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page